Като на филм, но не съвсем! Съседка нападна актьорът Чарли

...
 
Като на филм, но не съвсем! Съседка нападна актьорът Чарли
Коментари Харесай

Като на филм, но не съвсем! Съседка нападна актьорът Чарли Шийн

 

Като на филм, само че не напълно! Съседка атакува артистът Чарли Шийн, съобщи уеб сайтът Ти Ем Зет, като цитира правоохранителните органи.

В сряда, 20 декември, полицията е пристигнала в дома на Шийн в региона на Лос Анджелис поради съседски спор. Служителите настояват, че съседка на артиста, 47-годишна жена, нахлула в дома му и го атакувала, когато той отворил вратата.

Според информацията на Ти Ем Зет съседката раздрала ризата на Чарли и се пробвала да го удуши, а по-късно се прибрала в личната си къща.

Като на филм, само че не напълно!

Източници на уеб страницата настояват, че в дома на артиста от “Двама мъже и половина ” пристигнали парамедици, само че той не е бил откаран в болница.

Ти Ем Зет заяви, че Чарли Шийн не знаел каква е повода за нападението, макар че не за първи път той има проблеми със съседката. Същата жена неотдавна е разпръснала някаква лепкава течност върху колата на артиста.

Източник, непосредствен до Шийн, споделя пред Ти Ем Зет, че той е приказвал с дамата след случая с колата, като изглеждало, че са се разбрали.

Според уеб страницата ден преди нападението дамата съседката хвърлила отпадък пред вратата на артиста. Той се обадил на 911.

В последна сметка дамата е задържана в дома си, твърди Ти Ем Зет.

Източник: Българска телеграфна агенция

Още вести четете в категория Живот.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР